ΕΣΠΑ Banner

Αρχιτεκτονικές Μελέτες

. Αρχιτεκτονικές μελέτες

. Ανακαινίσεις

. Επίβλεψη κατασκευής

. Συμβουλευτικές υπηρεσίες

. Τρισδιάστατες φωτορεαλιστικές απεικονίσεις

Σχεδιασμός (2D & 3D)

. Σχεδιασμός αντικειμένου

. Σχεδιασμός γραφικών

. Παραμετρικός σχεδιασμός

. Τρισδιάστατη σχεδίαση

Με τη βοήθειά μας μπορείτε να μετατρέψετε την ιδέα σας σε ένα λειτουργικό αντικείμενο/προϊόν. Η υπηρεσία αφορά 2D designs ή 3D απο συνθεση δισδιάστατων.

Κοπή/Χάραξη Laser

Δημιουργία κατασκευών, χάραξη φωτογραφιών, χάραξη σε κυλινδρικά αντικείμενα, κ.ά. (υποστηριζόμενα υλικά: ξύλο,ακρυλικό,χαρτόνι,ύφασμα,δέρμα,γυαλί, κ.ά.). Με το μηχάνημα κοπής Laser, BRM1009160 CO2, παρέχουμε τη δυνατότητα κοπής και χάραξης σε μεγάλη ποικιλία υλικών με ακρίβεια και λεπτομέρεια. Μπορούμε να δημιουργήσουμε αρχιτεκτονικές μακέτες, κοσμήματα, επιγραφές, δώρα, φωτιστικά, μικροέπιπλα κ.α.

CNC - Σκάλισμα

Σμίλευση 3D αντικειμένων, επεξεργασία 4-αξόνων και εξομοίωση τρισδιάστατων αντικειμένων, κατασκευή καλουπιών χύτευσης, κατασκευή ηλεκτρονικών πλακετών, κ.ά. Με το μηχάνημα της Roland, ΜDΧ40Α μπορούμε να σκαλίσουμε ή να κόψουμε το σχέδιο που επιθυμείτε σε 2D και 3D. Τα υλικά που μπορούμε να κατεργαστούμε περιλαμβάνουν πλαστικά υλικά, ξύλο, plexi-glass,εξυλασμένη πολυστερίνη,μαλακά μέταλλα (π.χ χαλκό, ορείχαλκο, αλουμίνιο).

3D Εκτύπωση

Εκτύπωση τρισδιάστατων μοντέλων σε διάφορα υλικά και χρώματα με τη μέθοδο προσθετικής κατασκευής στην οποία κατασκευάζονται αντικείμενα μέσω της διαδοχικής πρόσθεσης επάλληλων στρώσεων υλικού. Εκτύπωση διακοσμητικών αντικειμένων αλλά και εξαρτημάτων με μηχανικές και φυσικές ιδιότητες Με τους εκτυπωτές Zortrax Μ200 Plus και Phrozen Shuffle μπορούμε να τυπώσουμε το τρισδιάστατο μοντέλο που επιθυμείτε στο υλικό και χρώμα που θα επιλέξετε, είτε να αναλάβουμε εμείς τη σχεδίασή του.

Κοπή Βινυλίου

Το κοπτικό Roland CAMM-1 GS-24 παρέχει τη δυνατότητα κοπής σε διαφορα υλικά για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας γραφικών αυτοκινήτων, βιτρίνας, μάσκας βαφής, θερμομεταφερόμενων γραφικών, πινακίδων, μαγνητικών υλικών και χαρτονιού, κ.ά. Επιλέξτε μέσα από εκατοντάδες διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων και διακοσμήστε το χώρο σας με αυτοκόλλητα γράμματα, σχέδια. Ιδανική λύση διακόσμισης βιτρίνας και αυτοκινήτου με βινύλια μεγάλης αντοχής στο χρόνο

Παραγωγή Πρωτοτύπων

Σχεδιασμός και κατασκευή προϊόντος μέσω ψηφιακών μέσων σχεδίασης και μηχανημάτων ταχείας προτυποποίησης. Συνδιασμός μεθόδων κατασκευής για τη δημιουργία λειτουργικών πρωτοτύπων. Σχεδιασμός και κατασκευή προϊόντος μέσω ψηφιακών μέσων σχεδίασης και μηχανημάτων ταχείας προτυποποίησης. Συνδιασμός μεθόδων κατασκευής για τη δημιουργία λειτουργικών πρωτοτύπων.